Vuokrausehdot ja tietosuoja

FILLARILAUKKU.FI PALVELUN VUOKRAUSEHDOT JA TIETOSUOJASELOSTE

Fillarilaukku.fi-palvelun vuokrausehdot (versio 2018.1)

Fillarilaukku.fi-palvelun kautta varattujen tuotteiden, laitteiden ja tarvikkeiden (myöhemmin ‘vuokrakohde’) varaamisessa ja peruuttamisessa noudatetaan seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta, fillarilaukku.fi-palvelu (omistaja HWN Ventures Oy) ja Asiakas, sitoviksi, kun fillarilaukku.fi-sivustolla tehty varaus on suoritettu ja samassa yhteydessä vuokrasumma on maksettu.

Vuokraaminen ja maksu

Vuokraus suoritetaan fillarilaukku.fi-verkkosivulla. Vuokraus vahvistetaan asiakkaalle sähköpostitse lähetettävällä vuokrausvahvistuksella, josta käy ilmi

 • Asiakkaan tiedot ja yhteystiedot
 • Vuokrakohde
 • Vuokrausaika
 • Vuokrauksen hinta
 • Vahvistus vuokran suorittamisesta
 • Vuokrausehdot
 • Tietoa vuokrakohteen noutamisesta ja palauttamisesta
 • Muuta tärkeää tietoa vuokrauksesta

Vuokraamisen yhteydessä suoritetaan koko vuokrauksen maksu, joka tulee suorittaa fillarilaukku.fi-verkkopalvelussa.

Vuokrauksen peruuttaminen

Asiakas voi perua vuokrauksen lähettämällä sähköpostin ja liitteenä sähköpostitse vastaanottaman varausvahvistuksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@fillarilaukku.fi. Muilla keinoin varaamisen peruminen ei ole mahdollista.

Asiakkaalla on oikeus perua vuokraus kuluitta, mikäli vuokraus perutaan yli 2 kuukautta (60 kalenteripäivää) ennen vuokrauksen alkua. Mikäli vuokraus perutaan alle 2 kuukautta mutta yli 2 viikkoa (14 kalenteripäivää) ennen vuokrauksen alkua, pidätetään vuokrauksen arvosta 50%. Alle 2 viikkoa ennen varauksen alkua perutuista varauksista pidätetään 80% varauksen arvosta.

Fillarilaukku.fi-palvelun omistajan oikeus peruuttaa vuokraus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este vuokrauspalvelun tuottamiseksi, fillarilaukku.fi-palvelun omistajalla on oikeus perua vuokraus. Palvelun omistaja on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle sähköpostitse viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Ylivoimainen este voi olla esimerkiksi vuokratun vuokrakohteen vaurioituminen käyttökelvottomaksi tai ylivoimainen este toimittaa vuokrattu vuokrakohde asiakkaalle esimerkiksi edellisen vuokraajan vuokrakohteen palauttamiseen liittyvän laiminlyönnin vuoksi.

Vuokrakohteen nouto ja palautus

Vuokrakohteen nouto- ja palautussijainti vahvistetaan asiakkaalle vuokravahvistuksen yhteydessä. Asiakas näkee vuokrakohteen sijainnin myös etukäteen vuokrausta tehdessään fillarilaukku.fi -sivustolla. Fillarilaukku.fi-palvelu ei ole velvollinen toimittamaan tai noutamaan vuokrauskohdetta asiakkaalle / asiakkaalta.

Vuokrakohdetta palautettaessa asiakas on velvollinen palauttamaan vuokrakohteen vuokrauksen päättymisajankohtaan mennessä vuokravahvistuksessa mainittuun osoitteeseen. Mikäli asiakas myöhästyy palautuksessa, on hänen ilmoitettava sähköpostitse (asiakaspalvelu@fillarilaukku.fi) myöhästymisestään. 12 tuntia ylittävistä myöhästymisistä peritään myöhästymismaksuna 50% vuokrauksen arvosta.

Asiakkaan on käytettävä vuokrakohdetta käyttötarkoituksen mukaisesti. Mikäli vuokrakohde vaurioituu tai asiakas jättää vuokrakohteen palauttamatta, on hän velvollinen korvaamaan vuokrakohteen kunnostuksesta aiheutuvat kulut tai mikäli vuokrakohde on kadonnut tai vaurioitunut korjauskelvottomaksi, 80% uuden vastaavan vuokrakohteen hankintahinnasta, kuitenkin enintään 600 euroa.

Muuta vuokraukseen liittyvää

Asiakkaalla ei ole oikeutta jälleenvuokrata fillarilaukku.fi-palvelusta vuokraamaansa vuokrakohdetta.

Fillarilaukku.fi-palvelu ja sen omistaja HWN Ventures Oy eivät vastaa vuokrakohteen käytöstä aiheutuvista kustannuksista, eikä myöskään kummankaan vuokrauksen osapuolen peruutuksista aiheutuvista välillisistä kustannuksista, kuten esimerkiksi korvaavien tuotteiden vuokrakustannuksista.

 

FILLARILAUKKU.FI – TIETOSUOJASELOSTE (24.5.2018)

Rekisterinpitäjä ja rekisterin nimi 

HWN Ventures Oy (2803567-8)
Fillarilaukku.fi -palvelu
Fillarilaukku.fi Asiakasrekisteri
(myöhemmin tietosuojaselosteessa rekisterinpitäjään viitataan nimellä “fillarilaukku.fi”)

Yhteydenotto rekisteriin liittyvissä asioissa

fillarilaukku.fi
c/o Vattuniemenkatu 18 F 116
00210 Helsinki

asiakaspalvelu@fillarilaukku.fi

Mitä tietoa kerätään ja mihin tarkoitukseen

Fillarilaukku.fi kerää asiakkailtaan varustevuokrapalvelun toteuttamiseksi tarvittavat henkilötiedot asiakkaan tehdessä vuokravarausta:

 • Nimi
 • Osoite
 • Yhteystiedot: sähköposti ja puhelinnumero

Lisäksi fillarilaukku.fi –palveluun kalustoaan vuokralle tarjoavilta henkilöiltä kerätään tilinumero, edellä mainittujen tietojen lisäksi.

Kalustoa vuokraavien asiakkaiden tietoja käytetään:

 • fillarilaukku.fi –sivustolla myytävien palveluiden tuottamiseen ja palveluun liittyvän tiedon välittämiseen
 • Palvelun parantamiseen – haluamme aika ajoin palautetta toimintamme kehittämiseksi
 • Henkilökohtaisen palvelun kehittämiseen – tiedot auttavat meitä palvelemaan sinua niin hyvin kuin mahdollista

Kalustoa vuokralle tarjoavien asiakkaiden tietoja käytetään:

 • Yhteydenpitoon vuokralle tarjottuun kalustoon liittyvissä asioissa
 • Vuokratuottojen tilittämiseen

Tietojen suojaaminen ja säilytysaika

Vuokraavien asiakkaiden osalta: Tallennamme vain välttämättömän palvelun tuottamiseen ja asiakashistoriaan liittyvän tiedon. Vain yrityksen johdolla on pääsy asiakastietoihin. Henkilötietojen tallentuvat varausjärjestelmäämme (kts seuraava kohta), joka toimii SSL-suojatun yhteyden yli.

Kalustoa vuokralle tarjoavien asiakkaiden osalta: Tallennamme tiedot vuokrasopimuksiin, jotka on tallennettu Google Drive –pilvipalveluun. Vain yrityksen johdolla on pääsy näihin tietoihin SSL-salattuja yhteyksiä käyttäen.

Kolmansien osapuolien palvelut ja tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Fillarilaukku.fi käyttää palvelunsa tuottamiseen seuraavia kolmansien osapuolien palveluita:

 • Checkfront Inc – Checkfront.com. Varausjärjestelmä, johon tallennetaan asiakastiedot henkilötietoineen.
 • RFL-Kuriirikeskus Oy – Vuokrattujen varusteiden kuljetuspalvelu. Fillarilaukku.fi välittää vuokrausajankohdat, asiakkaan nimen, osoitteen ja yhteystiedot vuokrattuihin varusteisiin liittyvien logistiikkapalveluiden (nouto, palautus ja kuljetus) toteuttamiseksi.
 • PayPal Inc – Paypal.com. Fillarilaukku.fi käyttää Paypalin maksujärjestelmää. Fillarilaukku.fi ei välitä henkilötietoja Paypalille, vaan asiakas asioi suoraan Paypaliin luomien käyttäjätunnuksiensa avulla.
 • Google Drive – Kalusto vuokralle tarjoavien asiakkaiden vuokrasopimusten tallentaminen.
 • Ulkopuolinen sisältö ja linkit ulkopuolisiin palveluihin: Kaikkien fillarilaukku.fi –sivustolla käytettävien linkitettyjen sisältöjen tai palveluiden osalta henkilötiedoista vastaavat kyseessä olevat palvelut / yritykset.

Fillarilaukku.fi ei vastaa kolmansien osapuolten palveluiden tai linkitettyjen palveluiden tai sisältöjen toiminnasta tai tietosuojakäytännöistä.

Palvelun käyttöehdot

Tutustu myös fillarilaukku.fi –palvelun ajantasaisiin käyttöehtoihin www-sivuillamme.

Tietosuojaselosteen muutokset 

Fillarilaukku.fi:n ajantasaisimmat käyttöehdot ja tietosuojaseloste löytyvät palvelun www-sivulta. Fillarilaukku.fi päivittää tietosuojaselostetta tarpeen mukaan. Viimeisimmän päivityspäivän näet tietosuojaselosteen otsikosta.

Käyttäjän hyväksyntä

Käyttämällä fillarilaukku.fi www-sivustoa ja vuokrauspalveluita, hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön.