Tiimi

Heikki Koski

Heikki on helsinkiläinen diplomi-insinööri, jolla on tallissaan kaksi amerikkalaisvalmisteista Felt-merkkistä polkupyörää (AR5 ja B14). Hennon ruumiinrakenteensa (183cm ja 89kg) vuoksi Heikki on erikoistunut triathlonissa lyhyemmille matkoille ja maantiepyöräilyssä vuoristoetappien alamäkiosuuksille. Työkseen Heikki vastaa siitä, että Helsinki-Vantaan lentoaseman vuosittaiset 17 miljoonaa lentomatkustajaa liikkuvat sujuvasti joko pyörälaukkujen kanssa tai ilman.

 

Olli Lätti

Olli on espoolainen diplomi-insinööri, joka aloitti kestävyysurheilun vasta kypsässä aikuisiässä. Kalustona on tällä hetkellä Pinarello-maantiepyörä (tämän italialaisen kaunottaren kanssa Olli koki rakkautta ensisilmäyksellä kohdatessaan kesällä 2016 Dolomiiteillä) ja Canyon-triathlonpyörä, jolla on käyty urheilemassa mm. Ironman Barcelona -kisassa syksyllä 2016. Ollin treenimetodia onkin kuvattu varsin osuvasti lausahduksella ”ensin sekunnin sadasosat pois välineillä, sitten vasta watit per kilogrammat”.

Kestävyysurheilun lisäksi aikaa jää muillekin harrastuksille, joten Olli pyörittää pääkaupunkiseudulla kolmea CrossFit-salia kahden yhtiökumppaninsa kanssa. Koska kuntosaliyrittäjänä tulopuolen ratkaisut jäävät melko vaatimattomiksi, Olli käy myös töissä.